top of page

Verkeersborden

Verkeersborden


Verkeersborden zijn gebonden aan strenge normen. Wij leveren borden die voldoen aan die normen. Alle borden uit het RVV 1990 zijn leverbaar, een aantal uit voorraad. De wegwerkzaamheden borden worden meestal op maat gemaakt. Ook hier hanteren wij de aanbevolen materialen d.w.z. reflectie klasse III (DG). Ook de plaatsingsmaterialen zoals palen en klemmen kunnen worden bijgeleverd, of zelfs geplaatst.

Verkeerspalen


Wij leveren standaard verkeerspalen FX36, flesmodel met buisanker. De paal wordt ongeveer 80 cm ingegraven. De totale lengte van de paal is 360 cm.

Bevestigingsmiddelen

 

Verkeersborden kunnen worden bevestigd aan lichtmasten, verkeerspalen en spijlhekken. Voor elk van deze mogelijkheden is een eigen beugel. De borden worden altijd blind bevestigd, dwz aan de voorzijde is niets van de bevestiging te zien. Tegen een gevel bevestigen kan natuurlijk ook, dan is 2 gaten boren en nagelpluggen gebruiken een goede oplossing.

Omleidingsborden

 

Omleidingsborden worden uitgevoerd in geel klasse III reflectiematerialen met zwarte opdruk. Tekstborden kunnen worden beletterd met door u gekozen tekst.  
Borden kunnen worden geleverd inclusief klemmen en palen. Voor deze tijdelijke borden leveren wij grondpotten die zeer eenvoudig in de grond kunnen worden gezet en met spieanker vergrendeld.
Plaatsing kunnen we ook verzorgen.

info@ritsratsreklame.nl

Vriendelijke borden


Een verkeersbord wordt meestal nogal dwingend ervaren. Wij hebben een serie borden die wat vriendelijker aandoen. Een aantal gemeenten gebruiken deze borden om de weggebruikers op een aangename manier duidelijk te maken wat de bedoeling is. Borden zijn net als de verkeersborden van aluminium met dubbel omgezette rand en kunnen ook reflecterend worden uitgevoerd.
Wilt u toch nog een ander vriendelijk bord, neem contact met ons op, we kunnen voor u een ontwerp op maat maken.

bottom of page